Contact Us

grup Shenzhen tenkai Limited

Address

# 32, YinFeng Road, GuanLan Street, distrik baoan, kutha Shenzhen, PRChina

telpon

0755-23126453
18818685523
Faks: 0755-23129135

jam

Ana-ana: 9 esuk kanggo 6pm

Ana, ana: Ditutup

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita