• Нашиот тим

  Нашиот тим

  Ангажирани во производството на вентилаторот за 6 години, со одлична технологија, производство за продажба на задоволството на клиентите производи. Прочитај повеќе
 • квалитет на производот

  квалитет на производот

  UL, CE, ROHS и други безбедносни сертификати; ISO9001: 2008 сертификат за систем за управување со квалитетот. Прочитај повеќе
 • Обемот на бизнисот

  Обемот на бизнисот

  Проектирање, производство и поврзани со управувањето со активностите на вентилаторот за ладење за електронски производ Прочитај повеќе