• Ekipi ynë

  Ekipi ynë

  E angazhuar në prodhimin tifoz për 6 vjet, me teknologji të shkëlqyera, të prodhimit të shitur produkte të kënaqësisë së klientit. Lexo më shumë
 • Kualiteti i produktit

  Kualiteti i produktit

  UL, CE, RoHS dhe certifikimit të tjera të sigurisë; ISO9001: 2008 sistemit të menaxhimit të cilësisë certifikimit. Lexo më shumë
 • Fusha e biznesit

  Fusha e biznesit

  Projektimin, prodhimin dhe menaxhimin e lidhura aktivitetet e ftohjes tifoz për produkt elektronik Lexo më shumë