• tim kami

    tim kami

    Dina aktipitas produksi kipas pikeun 6 taun, kalawan téhnologi alus teuing, produksi jeung ngajual produk kapuasan customer. Maca deui
  • Quality produk

    Quality produk

    UL, CE, ROHS jeung sertifikasi kaamanan séjén; ISO9001: sertifikasi sistem manajemen kualitas 2008. Maca deui
  • Lingkup bisnis

    Lingkup bisnis

    Desain, pabrik jeung manajemén patali kagiatan cooling kipas pikeun produk éléktronik Maca deui