Taros Kami

grup Shenzhen tenkai Limited

alamat

# 32, YinFeng Jalan, GuanLan Street, Kab baoan, kota shenzhen, PRChina

telepon

0755-23126453
18818685523
fax: 0755-23129135

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu, Minggu: Ditutup

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami